MasterCard Creditcard

MasterCard Creditcard ervaringen

Het gemak van een creditcard is onbetwistbaar. Wereldwijd kunt u in vrijwel alle winkels terecht met uw MasterCard, maar ook bij parkeergarages, hotels, geldautomaten, tolpoorten en vliegtuigmaatschappijen hoeft u zich voortaan niet meer druk te maken om uw geldzaken.

MasterCard onderscheidt zich in de wereld van creditcardaanbieders door bekendheid, betrouwbaarheid en lage kosten. Meer dan 25 miljoen winkels voeren MasterCard, u bent altijd beschermd tegen fraude en de kosten per jaar zijn het laagst van alle onafhankelijk aangeboden creditcards.

Met het onderstaande overzicht kunt u zelf bepalen welke MasterCard het beste bij u past.

MasterCard Creditcard Classic
De MasterCard Classic is eigenlijk de ideale creditcard voor iedereen. Zo nu en dan een grote aankoop en vooral het gemak bij de kleine geldzaken als parkeergarages, online aankopen en gemakkelijk afrekenen na een heerlijk diner. Veiligheid staat bij MasterCard voorop, al uw aankopen zijn 180 dagen verzekerd en bovendien biedt MasterCard u bescherming tegen fraude. Met de MasterCard secure code zijn uw online betalingen nog eens extra goed beveiligd.

Als MasterCard-gebruiker heeft u recht op leuke kortingen, kortingspeurders kunnen terecht op haalmeeruitjecard.nl De MasterCard Classic kost u slecht 17,50 euro per jaar, hiermee is deze creditcard de goedkoopste op de markt en biedt u ook nog eens veel waar voor uw geld.

MasterCard Creditcard Photo
Mastercard Photo creditcard aanvragenDe MasterCard Photo is exact hetzelfde als de MasterCard Classic, maar dan leuker en persoonlijker. Geef uw MasterCard een persoonlijke touch door het te versieren met een foto van een dierbare herinnering, uw dierbaarste bezit of gewoon een grappig moment. Alle voordelen van de MasterCard Classic blijven bewaard bij deze creditcard, maar uw betalingen worden direct een stuk persoonlijker. Voor de MasterCard Photo betaalt u jaarlijks slechts 17,50 euro en slechts eenmalig betaalt u 9,75 euro voor het opleuken van uw creditcard.

MasterCard Creditcard Gold
Mastercard Gold creditcard aanvragenAls u regelmatig grote aankopen doet of vaak op reis bent in het buitenland dan is de MasterCard Gold uitermate geschikt voor u. Met een bestedingslimiet van 5000,- euro en een sterk verlaagd tarief voor transacties in het buitenland is de MasterCard Gold de ideale creditcard voor mensen die van gemak en luxe houden. Met een jaarbijdrage van slechts 25 euro is de MasterCard Gold nog steeds erg voordelig in zijn klasse. In vergelijking met andere creditcards in dezelfde categorie scoort de MasterCard Gold het hoogst op de verhouding prijs-kwaliteit.

Alle beoordelingen van Creditcards